top of page

 

Ensiluokkaista Ilmanvaihdon Konsultointia ja Suunnittelua

IV-konsultointi, suunnittelu ja neuvonta Espoo, Vantaa, Helsinki ja koko Uusimaa

Aloitamme jokaisen projektin perusteellisella konsultoinnilla. Kartoitamme kiinteistön ilmanvaihtotarpeet ja -vaatimukset, käymme läpi nykyisen järjestelmän ja sen ongelmakohdat, jotta voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka takaavat optimaalisen ilmanvaihdon.

 

Suunnittelu ja suunnitelmien laatiminen

Hyvin suunniteltu ilmanvaihtojärjestelmä on toimivan ja energiatehokkaan sisäilmaston perusta. Käytämme edistyksellisiä CAD- ja BIM-työkaluja suunnittelussa varmistaaksemme tarkkuuden ja tehokkuuden. Näin voimme simuloida ja optimoida järjestelmän toiminnan jo suunnitteluvaiheessa, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta ja varmistaa sujuvan toteutuksen. Lue lisää: Koneellinen ilmanvaihto

 

IV Vastaavan työnjohtajan palvelut

Tarvitsetko hankkeeseesi IV-vastaavan? Vastaava IV-työnjohtaja huolehtii ilmanvaihdon laadun toteutumisesta ja viranomaisten määräämistä katselmuksista. Tarjoamme IV-vastaavan palveluita koko Suomen alueella ja olemme aktiivisesti hoitamassa useita projekteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Valkeakoskella.

 

Neuvonta

Neuvontapalvelumme auttaa asiakkaitamme tekemään informoituja päätöksiä ilmanvaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme asiantuntevia neuvoja parhaiden käytäntöjen, uusimpien määräysten ja tehokkaiden ratkaisujen suhteen. Olipa kyse ilmanvaihtokanavien materiaalivalinnoista, energiatehokkuuden parantamisesta tai sisäilman laadun optimoinnista, olemme apunasi.

 

Hyödyt ja säästöt

Ammattitaitoinen konsultointi ja tarkka suunnittelu johtavat energiatehokkaampaan ja kestävämpään ilmanvaihtojärjestelmään. Tämä tarkoittaa parempaa sisäilman laatua, pienempiä käyttökustannuksia ja pidempää järjestelmän elinkaarta. Oikein suunniteltu ja huollettu ilmanvaihtojärjestelmä myös minimoi huolto- ja korjauskulut.

 

IVAeris tarjoaa kaikki ilmanvaihtojärjestelmien mittaus- ja tarkastuspalvelut Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja koko Uudellamaalla. Tutustu alla oleviin ilmanvaihdon tarkastuspalveluihimme, tarkista niiden sisällöt tai osta suoraan painamalla hintalapun.


Tarjoamamme konsultointi ja sunnittelupalvelut
 

150€

Ilmanvaihdon etäkonsultointi ja ongelmanratkaisu

4500€

Toimiminen IV-vastaavan työnjohtajan roolissa

400€

Energiatehokkuuskonsultointi IV-järjestelmille

1600€

IV-järjestelmien suunnittelu ja konsultointi

800€

Tietoisuutta lisäävät työpajat ilmanvaihdosta ryhmille

300€

Tekninen konsultointi IV-asioissa

2400€

IV-järjestelmien saneeraus suunnittelu ja konsultointi

500€

Käyttäjäkoulutus ja tietoisuuden lisääminen

350€

IV-kanavien tasapainotussuunnittelu konsultaatio

1500€

IV-koulutus kiinteistönhoitajille ja huoltohenkilöstölle


Referenssit konsultoinista ja sunnitteluista
 

Me IVAeris Oy:llä toteutamme vuosittain satoja erilaisia ilmanvaihtoprojekteja, joista jokaisen dokumentoimme tarkasti valokuvin ja muistiinpanoin. Tämä tehdään varmistaaksemme projektien korkean laadun ja onnistumisen, vaikka asiakas ei erikseen pyytäisikään raporttia.

 

Alta löydät referenssejä aiemmista projekteistamme. Tutustu näihin ja näe, kuinka olemme parantaneet asiakkaidemme ilmanvaihdon laatua ja energiatehokkuutta.

 

Tutustu referensseihimme ja huomaa, kuinka asiantuntemuksemme voi auttaa sinua saavuttamaan optimaaliset ilmanvaihtoratkaisut.

bottom of page