top of page

András Ungvári

IV-asentaja

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png

Olen kotoisin Romanian Transilvania-alueelta, jossa asuu unkarilaisia. Minäkin olen unkarilainen. Nuoruudessani olen nyrkkeillyt ja olen käynytkin monessa kisassa kotimaassani. Armeijan jälkeen työskentelin CONICO-nimisen rakennusyrityksen palvelussa melkein vuosikymmenen. Menin naimisiin ja sain kaksi ihanaa lasta, tytön ja pojan. Muuttuneessa elämäntilanteessa päätin lopettaa vaativan rakennusalan työt. Lähdin opiskelemaan putkiasennuksen ja maakaasu-, nestekaasu- ja öljylämmityslaitteistojen asentajaksi ja vaihdoin työpaikkaa.


Monen vuoden työskentelyn jälkeen elämäntilanteeni muuttui taas ja erosin. Tällöin päätin ottaa vastaan uusia haasteita ja opiskelin puusepäksi. Puusepän hommista pidin kovasti, mutta muutettuani Unkariin en saanut töitä alalla. Vaihdoin taas alaa ja valmistuin hitsaajaksi. Työllistyin RÁBA ja WESCAST-yrityksissä 2019 saakka. 2019 muutin Suomeen ja sain työpaikan IVAeris Oy:lta, jossa olen pystynyt hyödyntämään laajaa kokemustani. Opiskelin ilmanvaihtoalaa jo Suomessa, mikä oli hyvä asia sillä Suomen määräykset poikkeavat kovasti Keski-Euroopan toimintatavoista.

Pidän työstäni, sillä joka päivä tarjoaa uusia haasteita. Koen onnistumisen tunnetta, kun autamme asiakasta ratkaisemaan ongelmia. Erityistä onnistumisen tunnetta koen silloin, kun ratkaisemme ongelman, jota kukaan muu yritys ei ole onnistunut ratkaisemaan. Tällaisia tilanteita tulee usein vastaan ja ne ovat työni kohokohtia.


Vapaa-ajalla opiskelen suomea, tapaan kavereita, käyn grillaamassa ja kalastamassa ystävien kanssa tai yksinkertaisesti katselen Netflixiä kotona.tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
András Ungvári

+358 10 206 3000

bottom of page