top of page

Ammattikeittiön rasvakanavan puhdistus

Hinta

1000€ - 1400€

Kesto

4 - 8 tuntia

Ammattikeittiön rasvakanavan puhdistus


Kaikkien Suomessa sijaitsevien kaupallisten ruuanvalmistustilojen poistokanavistojen vuotuinen puhdistus on pakollinen toimenpide, jonka vaatimus perustuu sisäasiainministeriön asetukseen n:o 802 (13.9.2001). Tämä lainsäädäntö velvoittaa puhdistamaan rasva- ja muut poistokanavat vähintään kerran vuodessa. Erittäin aktiivisesti käytetyissä keittiöissä puhdistusväliä tulee tiivistää tulipaloriskin ja hygieniatason ylläpidon vuoksi.


Palvelumme kattaa:

  • Kaupallisen ruuanvalmistustilan poistokanaviston puhdistukset: Suoritamme sekä rasvakanavien että muiden keittiön poistokanavien ammattitaitoiset puhdistukset.

  • Säännöllinen ja perusteellinen puhdistus: Varmistamme, että keittiönne rasvakanavat puhdistetaan huolellisesti, mikä ehkäisee rasvapalojen riskiä ja ylläpitää korkeaa hygieniatasoa.


Hinnoittelumme joustaa tarpeidenne mukaan: Voimme tarjota sekä kiinteähintaisia tarjouksia että tuntiperusteista laskutusta. Tuntityön laskutus alkaa, kun henkilökuntamme lähtee toimistolta ja päättyy heidän palattuaan. Työaika sisältää päivittäisen ruokatauon.


Matkakulut: Pääkaupunkiseudulla veloitamme kiinteän 25€ huoltoajokulun. Muualla Suomessa perimme 25€ perusmaksun sekä 0,7€ kilometriltä toimipisteestämme laskettuna. Huoltoajokulut kattavat ajoneuvojemme ylläpidon ja huollot.


Pientarvikkeet: Pientarvikkeet, suojamuovit, puhdistusaineet, veloitamme erikseen 15€ summalla.


Minimiveloitus: Tuntihintamme on 62€, ja minimiveloitus on kaksi tuntia. Mainitut huoltoajokulut lisätään laskuun.


Miksi rasvakanavien puhdistus on tärkeää?

Rasvakanavien säännöllinen puhdistus on kriittisen tärkeää ammattikeittiön paloturvallisuuden ja hygienian kannalta. Rasvakanavapalot ovat valitettavan yleisiä ja voivat aiheuttaa merkittäviä vahinkoja sekä ihmisten turvallisuudelle että ravintolan toiminnalle. Laiminlyöty vuosittainen puhdistus voi myös johtaa vakaviin hygieniariskeihin.

IVAeris Oy tarjoaa korkealaatuisia rasvakanavan puhdistuspalveluja, jotka auttavat pitämään keittiönne turvallisena, tehokkaana ja puhtaana. Meidän avullamme voitte minimoida mahdolliset palovaarat ja parantaa keittiönne ilmanlaatua.


Rasvakanavan puhdistusprosessi:

  1. Rasvahuuvan suodattimet: Suodattimet voidaan pestä pyydettäessä rasvakanavien puhdistuksen yhteydessä.

  2. Huuvan ja suodattimien jälkeiset osat: Nämä puhdistetaan kaapimalla tai pyyhkimällä.

  3. Rasvakanava: Puhdistetaan koneellisesti pyörivällä harjalla tai rasvahakkurilla rasvan määrästä ja laadusta riippuen.

  4. Huippuimurin siivekkeet ja osat: Puhdistetaan emäksisellä puhdistusaineella.

  5. Puhdistuspöytäkirja: Laadimme työstä puhdistuspöytäkirjan, joka lähetetään sekä tilaajalle että palotarkastusviranomaisille.


Mikäli teidän keittiönne tarpeet poikkeavat vakiohinnoittelustamme, annamme mielellämme räätälöidyn kiinteähintaisen tarjouksen.


Miten edetä?

Jos haluatte lisätietoja palveluistamme tai varata ajan rasvakanavan puhdistukseen, ota yhteyttä IVAeris Oy:n asiantuntijoihin. Autamme mielellämme ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne.

Pidä keittiösi puhtaana, turvallisena ja tehokkaana IVAeris Oy:n avulla. Ota yhteyttä jo tänään!


Kiinteät hinnat esimerkkeinä (lisätään huoltoajokulut ja pientarvikkeet):

Alle 140 ㎡ tai 1 huuva

1000€

140 ㎡ - 200 ㎡ tai 2 huuva

1200€

Yli 200 ㎡ tai 3 huuva

1400€

TARJOUSPYYNTÖ

Mitä IV palvelua olet etsimäsä?
Lataa tiedoto

Kiitos yhteydenotostasi! | Tack för din kontakt!

bottom of page