Ammattikeittiön rasvakanavan puhdistus

Hinta

500€ - 700€

Kesto

4 - 8 tuntia

Ammattikeittiön rasvakanavan puhdistus

Paloturvallisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että ammattikeittiön rasvakanavat puhdistetaan säännöllisesti ja hyvin. Rasvakanavapalo on vuosittainen ilmiö ja laiminlyöty vuosittainen puhdistus on myös hygieniariski.


Miten rasvakanavat puhdistetaan?


  • Rasvahuuvan suodattimet tulee pestä päivittäin, mutta ne pestään myös rasvakanavien puhdistuksen yhteydessä

  • Suodattimien jälkeen tulevat osat ja huuva puhdistetaan kaapimalla tai pyyhkimällä

  • Rasvakanava nuohotaan koneellisesti pyörivällä harjalla tai rasvahakkurilla

  • Huippuimurin siivekkeet ja imurin muut osat puhdistetaan emäksisellä puhdistusaineella

  • Työstä laaditaan puhdistuspöytäkirja, joka lähetetään tilaajalle sekä palotarkastusviranomaisille


alle 140 ㎡

500€

140 ㎡ - 200 ㎡

600€

yli 200 ㎡

700€