
Ammattikeittiön rasvakanavan puhdistus
Paloturvallisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että ammattikeittiön rasvakanavat puhdistetaan säännöllisesti ja hyvin. Rasvakanavapalo on vuosittainen ilmiö ja laiminlyöty vuosittainen puhdistus on myös hygieniariski.
Miten rasvakanavat puhdistetaan?
Rasvahuuvan suodattimet tulee pestä päivittäin, mutta ne pestään myös rasvakanavien puhdistuksen yhteydessä
Suodattimien jälkeen tulevat osat ja huuva puhdistetaan kaapimalla tai pyyhkimällä
Rasvakanava nuohotaan koneellisesti pyörivällä harjalla tai rasvahakkurilla
Huippuimurin siivekkeet ja imurin muut osat puhdistetaan emäksisellä puhdistusaineella
Työstä laaditaan puhdistuspöytäkirja, joka lähetetään tilaajalle sekä palotarkastusviranomaisille
alle 140 ㎡
500€
140 ㎡ - 200 ㎡
600€
yli 200 ㎡
700€