top of page

Kodin Ilmanvaihdon Viisi Edut: Miksi Sisäilman Laatu on Tärkeää

IVAeris Oy on ilmanvaihtoratkaisujen asiantuntija, jonka tavoitteena on parantaa kodin sisäilman laatua ja samalla kotisi energiatehokkuutta. Me tiedämme, välitämme ja hoidamme homman. Jos tarvitset apua ilmanvaihtoasioissa, olemme valmiit auttamaan.

Koronaviruspandemian aikana kotien hyvä ilmanvaihto nousi erittäin tärkeäksi aiheeksi. Useimmat meistä viettivät enemmän aikaa kotona, ja viruksen leviämisen estämiseksi oli tärkeää parantaa ilmanvaihtoa, jotta viruksen hiukkaset eivät pääsisi kertymään ilmaan.


Vaikka pandemia on ohi, hyvä ilmanvaihto on edelleen suositeltavaa. On tärkeää tuulettaa kotimme säännöllisesti - se voi tarkoittaa ikkunoiden avaamista, kosteiden tilojen varustamista poistoilmapuhaltimilla tai ikkunoihin asennettavia ilmanvaihtoluukkuja.


Tehokas ilmanvaihto pitää kotisi energiatehokkaana, turvallisena ja terveellisenä, koska se auttaa säätelemään ilmavirtaa.

  • Säätelee ilmavirtaa kotona Hyvä ilmanvaihto on välttämätöntä kotona. Ilmavirran sääteleminen ilmanvaihdon avulla auttaa hallitsemaan ilmaa, joka liikkuu kotisi sisään ja ulos. Ilmavirran säätely tuo kotiisi raikasta ilmaa ja poistaa samalla tunkkaista ilmaa.

  • Positiivinen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin Hyvällä ilmanvaihdolla on myös positiivinen vaikutus terveyteesi. Jos olet heinänuhasta kärsivä, kuten minä, hyvä ilmanvaihto voi suodattaa ulos allergeeneja, kuten siitepölyä. Puutteellinen ilmanvaihto voi johtaa terveysongelmiin, kuten päänsärkyihin, allergioihin ja astmaan.

Jatkuva raikkaan ilman virtaus kotiin ja jokaiseen huoneeseen voi auttaa hyvinvoinnin parantamisessa. Tulet tuntemaan olosi rentoutuneemmaksi, kun asut mukavassa ympäristössä, jossa lämpötila on hallinnassa ja missä vähennät saasteita ja hajuja.

  • Auttaa hallitsemaan kodin lämpötilaa Erityisesti kesäkuukausina kotimme voivat tarjota joko turvallisen suojan ulkona paistavalta auringolta tarjoamalla meille viileän paikan levätä, tai ne voivat muuttua tukaliksi ja kosteiksi tiloiksi.

Hyvin ilmastoitu koti on mukavampi asua ja auttaa sinua rentoutumaan sopivan lämpötilan vallitessa.

  • Vähentää kondensaation, jäämien ja homeen riskiä Ilmavirran parantaminen kotona on yksi tehokkaimmista tavoista vähentää kondensaation, jäämien ja homeen riskiä, jotka voivat olla haitallisia terveydellesi. Ilmanvaihto voi auttaa poistamaan kodista kosteutta, joka voi johtaa kondensaation muodostumiseen.

  • Poistaa ilman epäpuhtaudet ja hajut Tehokas ilmavirtaus kotona auttaa poistamaan hajuja ja muita epäpuhtauksia.

IVAeris Oy on sitoutunut tarjoamaan parhaita ilmanvaihtoratkaisuja, jotka suojaavat terveyttäsi ja kotiasi samalla, kun ne parantavat energiatehokkuutta. Jos tarvitset apua ilmanvaihtoasioissa, me olemme valmiit auttamaan.WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi

Comments


bottom of page