top of page
< Takaisin

Helsinki

Yksityisasiakas

Juoksuhaudentie 17

IVAeris Oy suoritti laajan ilmanvaihtojärjestelmän päivityksen Juoksuhaudentie 17:ssä, Helsingissä. Kohde oli omakotitalo, jonka alkuperäinen huippuimurilla toteutettu poistoilmanvaihto päivitettiin tulo-/poistoilmajärjestelmäksi. Tämä vaativa ja pitkäkestoinen projekti sisälsi useita vaiheita.


Alkuperäisen järjestelmän ilmanvaihtokanaviston puhdistus ja eristys olivat ensimmäiset tehtävät. Tämän jälkeen aloitettiin laajat ilmanvaihtojärjestelmän muutostyöt. Asennettiin uusi Enervent LTR 3 -ilmanvaihtokone, jonka sijoituspaikaksi valikoitui vaatehuoneen takaseinälle rakennettu uusi tekninen huone. Uusi huone eristettiin ja varustettiin laminaattilattialla.


Uuden ilmanvaihtokoneen myötä taloon asennettiin täysin uudet tuloilmakanavistot. Koska talo oli kaksikerroksinen, kanaviston asentaminen oli monimutkainen prosessi. Tuloilmakanavistot koteloitiin ja kotelot maalattiin. Lopuksi ilmanvaihtojärjestelmän muutostyön dokumentointi toteutettiin uusien ilmanvaihtopiirustusten laadinnalla.


Uuden järjestelmän ilmamäärät mitattiin ja säädettiin, kun kaikki oli valmis. Tämä varmisti, että uusi järjestelmä toimi optimaalisesti ja talon ilmanlaatu parani merkittävästi.


Koko prosessin ajan IVAeris Oy:n ammattilaiset olivat tarkkoja ja huolellisia, jotta lopputulos olisi laadukas ja asiakkaan odotusten mukainen. Heidän tavoitteensa oli luoda terveellinen ja miellyttävä sisäilma, joka parantaa asumismukavuutta ja energiatehokkuutta.


IVAeris Oy on ilmanvaihtotöihin erikoistunut yritys, joka sijaitsee Espoossa. Heidän palveluihinsa kuuluvat ilmanvaihtokanavistojen asennus, puhdistus ja eristys, ilmanvaihtojärjestelmän muutostyöt, ilmanvaihtopiirustusten laadinta sekä ilmamäärien mittaus ja säätö. He tekevät työtä sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Heidän laaja kokemuksensa ja asiantuntemuksensa varmistavat, että he voivat toteuttaa vaativatkin ilmanvaihtotyöt laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Referenssigalleria

bottom of page