top of page

Aeris aloittaa tominnan pääkaupunkiseudulla

Päivitetty: 18. elok. 2020


Pitkän harkinnan jälkeen päätin perustaa oman yrityksen. Yhtiön nimeksi valitsin "Aeris", sana tulee latinasta ja tarkoittaa sanaa “ilma”. Yritykseni tarjoaa ammattitaitoisia ilmanvaihtoalan palveluita.


Olen työskennellyt useissa alan yrityksissä, erilaisissa rooleissa ja kokenut toistuvasti saman ongelman: Asiakaspalveluun ei panosteta ja sitä ei arvosteta. Oma asenteeni asiakaspalveluun on kuitenkin erilainen.


Pyydän itsekin tarjouksia ja ostan palveluita oman kotini remontointiin liittyen ja näen kuinka tärkeää hyvä asiakaspalvelu on. Kun kommunikaatio tilaajan ja urakoitsijan välillä sujuu, kaikki ovat tyytyväisiä.


En koskaan ymmärtänyt miksi asiakasta ei pidetä ajan tasalla, miksi ei vastata puhelimeen ja kuinka ylipäätään on mahdollista hoitaa yritystä ylimielisellä asenteella. Haluan tarjota ihmisläheisen palvelun ihmisille, juuri niin kuin toivon itsekin palvelua saavan.

Kun myydään palvelua, ostajan tulee tietää millaista vastinetta hän saa rahoilleen. Mielestäni hyvin dokumentoitu työ on tässä tärkeässä asemassa, eikä asiakas näin ollen jää hämmästelemään mihin hän on rahansa käyttänyt.

Henkilökohtaisesti en pidä suurtuotannon kokemuksesta, jossa asiakkaat ovat vain numeroita. Tervetuloa Aerisiin, yhtiöön, joka haluaa palvella teitä nöyrästi. Jos mieltäsi askarruttaa jokin ilmanvaihtoon liittyvä asia, älä epäröi ottaa yhteyttä! Tehdään yhdessä kaupankäynnistä inhimillinen kokemus, laadukasta työnjälkeä unohtamatta!


Ilmanvaihtokanavat
Ilmanvaihtokanavat

250 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page