top of page

Kodin sisäilmaongelmat ratkaistu – 5 asiantuntijavinkkiä terveellisempään kotiin

Tervehdys IVAeris Oy:ltä! Olemme Espoossa sijaitseva ilmanvaihtopalveluihin ja asennuksiin erikoistunut yritys, joka auttaa sinua saavuttamaan terveellisen ja miellyttävän sisäilman kodissasi. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme keskeisiä havaintoja ja käytännön neuvoja, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan ilmanvaihtoon liittyvät ongelmat.

  1. Tarkista ilmanvaihto: Ilmanvaihtojärjestelmän tehokkuus on ensisijaisen tärkeää sisäilman laadulle. Varmista säännöllisesti, että ilmanvaihtoventtiilit ja -kanavat ovat puhtaat. Huolehdi, etteivät ilmanvaihtokanavat ole tukkeutuneet eivätkä sisällä roskia tai likaa. Tarvittaessa pyydä ammattilainen tarkistamaan ilmanvaihtojärjestelmän toiminta.

  2. Hallitse kosteutta: Kosteus on yksi suurimmista sisäilmaongelmien aiheuttajista. Vältä liiallista kosteutta kuivaamalla pyykki ulkona tai kuivausrummussa, käyttämällä kylpyhuoneen ja keittiön poistoilmaventtiilejä tehokkaasti ja tarkkailemalla vesivahinkojen merkkejä.

  3. Pidä huoneet siistinä: Säännöllinen siivous auttaa ehkäisemään pölyä, allergeeneja ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat heikentää sisäilman laatua. Imurin teho ja suodattimet ovat tärkeitä pölyn keräämisessä. Puhdista pinnat kostealla liinalla, jotta pöly ei leviä ilmaan.

  4. Käytä hajusteita maltillisesti: Voimakkaat hajusteet voivat aiheuttaa haittoja herkille henkilöille. Käytä hajusteita kohtuudella ja harkitse hajusteettomien tai vähähajusteisten pesu- ja siivousaineiden käyttöä.

  5. Sisäkasvit: Sisäkasvit voivat parantaa sisäilman laatua sitomalla hiilidioksidia ja tuottamalla happea. Ne myös imevät joitakin epäpuhtauksia ja kosteutta. Valitse kasvit, jotka ovat helppoja hoitaa ja sopivat hyvin sisätiloihin.

Jos epäilet sisäilmaongelmaa asunnossasi tai työpaikallasi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijaan, kuten IVAeris Oy. Me autamme mielellämme ratkaisemaan ilmanvaihtoon liittyvät ongelmat ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotta voit nauttia terveellisestä ja mukavasta sisäilmasta.

WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE
IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page