top of page
Lifa Air Oy

Lifa Air Oy

Laitevalmistaja

IVAeris Oy on ylpeä jälleenmyyntisopimuksestaan LifaAir Oy:n kanssa ja tarjoaa heidän laadukkaita tuotteitaan Suomessa ja Unkarissa.


LifaAir Oy

LifaAir Oy on johtava ilmanpuhdistus- ja ilmanvaihtoratkaisujen valmistaja, joka on perustettu vuonna 1988. Yritys on erikoistunut korkean teknologian ilmanpuhdistusjärjestelmiin, jotka takaavat puhtaan ja terveellisen sisäilman sekä kotitalouksille että yrityksille. LifaAirin tuotteet ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, luotettavuudestaan ja korkeasta laadustaan.


Laaja tuotevalikoima

LifaAirin tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman ilmanpuhdistus- ja ilmanvaihtotuotteita, kuten ilmanpuhdistimia, ilmastointijärjestelmiä, ilmansuodattimia ja ilmanvaihtokoneita. Heidän tuotteensa ovat suunniteltu vastaamaan korkeimpiin standardeihin ja ne ovat ihanteellisia sekä koti- että ammattikäyttöön.


Korkea laatu ja innovatiivisuus

LifaAirin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan, jotka takaavat optimaalisen ilmanlaadun ja energiatehokkuuden. Yritys panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaita mahdollisia ratkaisuja.


Yhteistyö LifaAirin kanssa

IVAeris Oy:n ja LifaAir Oy:n välinen jälleenmyyntisopimus mahdollistaa laadukkaiden ilmanpuhdistus- ja ilmanvaihtotuotteiden myynnin sekä Suomessa että Unkarissa. Yhteistyömme LifaAirin kanssa takaa asiakkaillemme luotettavat ja korkealaatuiset tuotteet, jotka parantavat sisäilman laatua ja luovat terveellisemmän ympäristön.

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
bottom of page