top of page

Ammattikeittiön Rasvakanavan Puhdistus

Paloturvallisuus on kriittisen tärkeä osa ammattikeittiön ylläpitoa, ja rasvakanavien säännöllinen puhdistus on siinä avainasemassa. Rasvakanavapalot ovat valitettavan yleisiä, ja ne voivat olla haitallisia sekä ihmisten turvallisuudelle että ravintolan toiminnalle. Lisäksi laiminlyöty vuosittainen puhdistus voi johtaa hygieniariskeihin, mikä on sekä terveydelle että liiketoiminnalle haitallista.

IVAeris Oy tarjoaa laadukkaita rasvakanavan puhdistuspalveluja ammattikeittiöille. Palvelumme auttaa pitämään keittiönne turvallisena, tehokkaana ja hygieenisenä. Me autamme minimoida mahdolliset palovaarat ja parantamaan keittiönne ilmalaatua.


Miten rasvakanavat puhdistetaan?

Rasvakanavan puhdistusprosessimme on perusteellinen ja kattava:

  1. Rasvahuuvan suodattimet: Rasvahuuvan suodattimet voidaan pestä pyydettäessä rasvakanavien puhdistuksen yhteydessä.

  2. Suodattimien jälkeiset osat ja huuva: Nämä puhdistetaan kaapimalla tai pyyhkimällä.

  3. Rasvakanava: Rasvakanava puhdistetaan koneellisesti pyörivällä harjalla tai rasvahakkurilla riippuen rasvan määrästä ja laadusta.

  4. Huippuimurin siivekkeet ja imurin muut osat: Nämä puhdistetaan emäksisellä puhdistusaineella.

  5. Puhdistuspöytäkirja: Laadimme työstä puhdistuspöytäkirjan, joka lähetetään sekä tilaajalle että palotarkastusviranomaisille.


Mitä Rasvakanavan Puhdistus Sisältää?

Rasvakanavien puhdistus koostuu kolmesta pääkomponentista:

  1. Ravintolan huuvan puhdistus: Tässä prosessissa käytämme rasvanpoistoainetta ja kaavintatyökaluja. On kuitenkin tärkeää huomata, että huuvan suodattimien puhdistaminen on ravintolan vastuulla, ja sitä tulisi suorittaa säännöllisesti.

  2. Rasvakanavien puhdistus: Riippuen rasvan määrästä ja laadusta, käytämme nylon-tynex-harjoja kevyempiin töihin. Kovettuneen rasvan kohdalla käytämme rasvahakkureita tai leikkaavia teräsharjoja. Mikäli kiinnittynyttä rasvaa ei voida täysin irrottaa harjaamalla, tarjoamme erillisen kanaviston uusintapalvelun.

  3. Huippuimurin puhdistus: Odotamme, että tilaaja varmistaa ja järjestää vapaan pääsyn huippuimuriin. Jos pääsy huippuimurille on estetty, emme suorita sen puhdistusta. Jos huippuimurin puhdistus jää tilaajan syystä suorittamatta, laskulle ei myönnetä hyvitystä puhdistustyön osalta, joka jäi suorittamatta.

Miten Puhdistusprosessi Toimii?

IVAeris Oy:n ammattilaiset suorittavat rasvakanavan puhdistuksen huolellisesti ja tehokkaasti. Ensin tiimimme arvioi rasvan ja lian laadun ja määrän, minkä jälkeen valitaan sopiva puhdistusmenetelmä. Puhdistus suoritetaan käyttämällä tarvittavia työkaluja ja lopuksi teemme tarkastuksen varmistaaksemme, että kaikki on puhdistettu asianmukaisesti.


Säännöllinen rasvakanavan puhdistus on välttämätöntä keittiön tehokkuuden, työturvallisuuden ja lakisääteisen paloturvallisuuden ylläpitämiseksi.


Kun valitset IVAeris Oy:n, voit luottaa siihen, että saat korkealaatuista palvelua. Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ymmärtävät rasvakanavien puhdistuksen vaatimukset ja suorittavat työnsä huolellisesti, tehokkaasti ja turvallisuutta noudattaen.


Mitä Seuraavaksi?

Rasvakanavan puhdistus on tärkeä palvelu, joka tulisi ottaa huomioon jokaisessa ammattikäyttöön suunnatussa keittiössä. Säännöllisellä puhdistuksella minimoidaan mahdolliset palovaarat ja parannetaan keittiön ilma- ja tuoksulaatua, mikä lisää yleistä työhyvinvointia.


Jos haluat lisätietoja palveluistamme tai varata ajan rasvakanavan puhdistukseen, ota rohkeasti yhteyttä. IVAeris Oy:n asiantuntijat ovat valmiita auttamaan sinua ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.


Pidä keittiösi puhtaana, turvallisena ja tehokkaana IVAeris Oy:n avulla. Ota yhteyttä jo tänään!


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONEIVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page