top of page

Miksi ilmanvaihto on tärkeä osa sisäilman laatua?

Päivitetty: 13. maalisk. 2023

Sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Laadukas sisäilma edistää terveyttämme, kun taas huonolaatuinen sisäilma voi aiheuttaa terveysongelmia. Ilmanvaihto on keskeinen tekijä sisäilman laadun parantamisessa, ja sen merkitys korostuu erityisesti talvella, jolloin asumme suljetuissa tiloissa.


Ilmanvaihdon tärkein tehtävä on poistaa huoneilman epäpuhtauksia ja kosteutta sekä tuoda raikasta ulkoilmaa sisätiloihin. Ilmanvaihdon avulla pidetään sisäilman kosteus ja hiilidioksidipitoisuus optimaalisina, mikä parantaa terveyttämme ja asumismukavuuttamme. Kosteusvauriot voivat aiheuttaa mikrobikasvustoa ja terveyshaittoja, joten ilmanvaihdon merkitys kosteuden poistamisessa on korostunut.


Ilmanvaihto vaikuttaa myös energiankulutukseen, ja sen kunnossapito voi vähentää energiankulutusta huomattavasti. Ilmanvaihdon suodattimien vaihto ja ilmavirtojen säätö ovat tärkeitä huoltotoimia, jotka parantavat ilmanvaihdon tehokkuutta ja vähentävät energiankulutusta.


Huolehtimalla ilmanvaihdon oikeasta käytöstä ja huollosta voimme parantaa sisäilman laatua ja vähentää terveysongelmia. Ilmanvaihdon tehtävänä on poistaa epäpuhtaudet ja kosteus sekä tuoda raikasta ulkoilmaa sisätiloihin. Säännöllinen ilmanvaihto on erityisen tärkeää suljetuissa tiloissa, joissa viettämme paljon aikaa. Ilmanvaihdon kunnossapidolla voi myös vähentää energiankulutusta ja parantaa asumismukavuutta.


IVAeris Oy on ilmanvaihdon asennus- ja huoltoyhtiö, joka tarjoaa ammattitaitoisia palveluita sisäilman laadun parantamiseksi. Tunnemme ilmanvaihtojärjestelmät ja niiden huollon, ja meillä on kokemusta erilaisista ilmanvaihtoprojekteista. Tarjoamme laadukasta työnjälkeä ja asiakaspalvelua, joka on inhimillistä ja läpinäkyvää. Jos mieltäsi askarruttaa jokin ilmanvaihtoon liittyvä asia, älä epäröi ottaa yhteyttä!


Toivottavasti tämä artikkeli auttoi ymmärtämään, miksi ilmanvaihto on tärkeä osa terveellistä sisäilmaa. Terveellinen sisäilma on tärkeä kaikille, mutta erityisesti allergikoille ja astmaatikoille. Huolehtimalla ilmanvaihdon asianmukaisesta toiminnasta ja säännöllisestä huollosta voidaan parantaa sisäilman laatua ja välttyä kosteusvaurioilta. IVAeris Oy on aina valmis auttamaan ilmanvaihdon asennuksessa, huollossa ja korjauksessa. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin autamme sinua saavuttamaan terveellisen ja mukavan sisäilman!


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fiComments


bottom of page