top of page

Tehokas ja Hiljainen Ilmanvaihto: Systemair K 125 Kanavapuhallin Ratkaisuna

Ilmanvaihtoratkaisuja on yllin kyllin joka puolella, mutta aina löytyy tiettyjä kohteita, joihin syystä tai toisesta ei voida asentaa mitään isompaa – jopa huippuimurin asennuskin on mahdoton. Näihin kohteisiin yksi suosituimmista ratkaisuista on kanavapuhallin. Kanavapuhaltimien tarjonta on hyvin laaja: hinnan perusteella valittaessa löytyy Onnisen oma merkki Onnline-puhallin, joka ei ole kovin tehokas ja on melko äänekäs, mutta melkein ilmainen. Tarvitaanko isoa tehoa ja ääni ei haittaa, Östbergin kanavapuhallin on hyvä ja kohtuuhintainen valinta. Jos haussa on erinomainen teho ja hiljainen toiminta, Ruck.eu ventilatoren on ratkaisu, mutta lompakkoakin pitää avata hieman enemmän. Mutta mitä valita, kun tarvitaan kohtuuhintaista, suhteellisen hiljaista ja riittävän tehokasta puhallinta? Meidän suosituksemme on Systemairin valikoima.


Juuri tänään saimme puhelun asiakkaalta, joka tiedusteli Systemair K 125 EC Sileo -kanavapuhaltimen ylläpidosta ja huollosta. Laite on toiminut moitteettomasti ja hän halusi tietää, mitä toimenpiteitä kannattaa suorittaa, jotta laite toimii jatkossakin. Vastaus on kyllä – laitteen huolellinen ylläpito on vastuullista ja pitkällä aikajänteellä varmistaa sisäilman laadun sekä välttää ikäviä yllätyksiä.Kuvassa näkyy Systemair K 125 EC Sileo -kanavapuhallin asennettuna ilmanvaihtojärjestelmään. Puhallin on kiinnitetty tukevasti kahden metallisen kanavaosuuden väliin, mikä varmistaa tehokkaan ilmavirran. Tyylikäs, metallinen muotoilu korostaa laitteen kestävää rakennetta, tehden siitä sopivan erilaisiin sisätiloihin, joissa tarvitaan tehokasta ja hiljaista ilmanvaihtoa.


Systemair K 125 EC Sileo on suunniteltu erityisesti sisätilojen ilmanvaihtoon. Se sopii mainiosti asuntoihin, toimistoihin, kaupallisiin tiloihin, kuten ravintoloihin ja kauppoihin, sekä teollisuusrakennuksiin. Laite tarjoaa tehokasta ja hiljaista ilmanvaihtoa, mikä parantaa sisäilman laatua ja käyttäjien hyvinvointia.


Asennusvinkit


Ennen kuin aloitat asennuksen, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat lisävarusteet, kuten värinänvaimentimet ja kanavaliittimet. Tarkista myös, että puhaltimen ja sen komponenttien kunto on moitteeton. Valitse paikka, jossa on riittävästi tilaa puhaltimen huollolle ja ylläpidolle.


Puhallin voidaan asentaa seinälle tai kattoon mukana tulevalla asennuspidikkeellä. Varmista, että kiinnityspinnat kestävät puhaltimen painon. Liitä kanavat puhaltimen molemmille puolille kanavaliittimillä. Varmista tiiviit liitokset ja riittävä tila kanavien ja puhaltimen välillä tärinän vähentämiseksi. Tee sähköliitäntä mukana toimitetun kytkentäkaavion mukaisesti ja varmista, että virtalähde ja maadoitus ovat kunnossa.


Huoltovinkit


Säännöllinen huolto on olennaista puhaltimen tehokkuuden ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi. Tarkista puhaltimen ja sen komponenttien kunto vaurioiden, korroosion ja lian varalta. Puhdista puhallin ja ilmakanavat pehmeällä harjalla tai kostealla liinalla. Älä käytä teräsharjoja tai painepesuria. Varmista, että kaikki kiinnitykset ovat tiukasti kiinni. Vertaile virrankulutusta tyyppikilvessä annettuihin tietoihin.


Käyttövinkit


Optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi käytä ulkoista nopeudensäädintä säätämään puhaltimen nopeutta tarpeen mukaan. Tämä parantaa energiatehokkuutta ja vähentää melua. Kylmissä olosuhteissa varmista, että puhallin pyörii jatkuvasti matalalla nopeudella estääksesi jään muodostumisen. Asenna puhallin siten, että ilmavirran suunta vastaa laitteen merkintöjä, mikä takaa tehokkaan WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi

7 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page