top of page

Lämminvesivaraajan ja ilmanvaihtokoneen vaihto – Energiatehokkuutta ja mukavuutta omakotitaloon

Nyt kesän saapuessa monet meistä eivät ajattele lämmitystä ennen kuin lämminvesivaraaja päättää lakata toimimasta. Yksi yleisimpiä kysymyksiä, joita saamme asiakkailta, on: “Onko markkinoilla laitteita, jotka hoitavat sekä ilmanvaihdon että lämminveden samalla?” Asiakkaat kaipaavat yksinkertaisia ja toimivia ratkaisuja, ja onneksi sellaisia on tarjolla.Lämminvesivaraajan ja ilmanvaihtokoneen vaihto – Miksi ja milloin?

Vanha ilmanvaihtokone ja käyttöikänsä ylittänyt lämminvesivaraaja ahtaassa teknisessä tilassa. Näiden laitteiden päivittäminen parantaa merkittävästi energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.
Vanha ilmanvaihtokone ja käyttöikänsä ylittänyt lämminvesivaraaja ahtaassa teknisessä tilassa. Näiden laitteiden päivittäminen parantaa merkittävästi energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Vanha lämminvesivaraaja voi olla todellinen energiasyöppö, ja sen vaihto voi tuoda merkittäviä säästöjä. Kuvittele, että heräät aamuna ja lämminvesivaraaja päättää jättää sinut pulaan – ei kiitos! Tähän tarpeeseen vastaavat Nilanin ja Niben ratkaisut. Esimerkiksi Nilanin VGU 250 Sol käyttää poistoilman lämpöä veden lämmittämiseen ja sisältää aurinkokierukan, joka parantaa energiatehokkuutta entisestään. Nibe puolestaan tarjoaa F470-mallin, joka yhdistää poistoilmalämpöpumpun ja lämminvesivaraajan.


Ilmanvaihtokoneen vaihto – Parempi ilmanlaatu, vähemmän energiankulutusta


Vanha ilmanvaihtokone voi tehdä kodin ilmasta tunkkaista ja kuluttaa liikaa energiaa. Nilanin EC9-malli tarjoaa täydellisen ratkaisun, yhdistäen ilmanvaihdon, viilennyksen ja lattialämmityksen. Tämä laite on erityisen kätevä saneerauskohteissa, joissa tarvitaan kokonaisvaltaista parannusta. Nibe F370 ja F470 ovat myös loistavia vaihtoehtoja, yhdistäen poistoilmalämpöpumpun ja ilmanvaihtokoneen, mikä takaa energiatehokkaan ja raikkaan sisäilman.


Nilan COMPACT PC XL -poistoilmalämpöpumppu, joka yhdistää ilmanvaihdon ja lämminvesivaraajan yhteen yksikköön, parantaen energiatehokkuutta ja mukavuutta kotona.

Kokemuksia käytännöstä


Asiakkaamme Markus Espoosta tilasi meiltä IVAeris Oy:stä lämminvesivaraajan ja ilmanvaihtokoneen vaihdon yhdistelmäkoneeseen Nilan COMPACT PC XL. Markus kertoo: “Päätin vaihtaa vanhat laitteet Nilan COMPACT PC XL:ään, ja olen todella tyytyväinen. Nyt meillä on aina lämmintä vettä, ja sisäilma on raikas. Lisäksi huomasin heti, kuinka paljon sähkölaskut pienenivät. Asennus sujui vaivattomasti, ja IVAeris Oy:n asiantuntijat hoitivat työn ammattitaitoisesti.”


Asennus ja huolto – Ammattilaisen käsissä


Kun päätät päivittää laitteesi, valitse luotettava asennuspalvelu. IVAeris Oy tarjoaa ammattitaitoista asennusta ja huoltoa, varmistaen, että uusi laitteistosi toimii moitteettomasti. Me tiedämme, että jokainen koti on yksilöllinen ja vaatii juuri sille sopivat ratkaisut.


Valitse parhaat ratkaisut


Päivittämällä sekä lämminvesivaraajan että ilmanvaihtokoneen voit parantaa kotisi energiatehokkuutta ja mukavuutta merkittävästi. Nilanin ja Niben laitteet tarjoavat laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja, jotka sopivat erinomaisesti omakotitaloihin. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua päivittämään kotisi nykyaikaan.Lämminvesivaraajan vaihtaminen: Mitä ottaa huomioon?


Mittatilaustyönä tehty erikoiskanavaratkaisu poistoilmalämpöpumpun asennuksessa tilanpuutteen vuoksi. Tämä räätälöity kanavisto mahdollistaa ilmanvaihdon tehokkaan toiminnan rajoitetussa tilassa.
Mittatilaustyönä tehty erikoiskanavaratkaisu poistoilmalämpöpumpun asennuksessa tilanpuutteen vuoksi. Tämä räätälöity kanavisto mahdollistaa ilmanvaihdon tehokkaan toiminnan rajoitetussa tilassa.

Aloitamme aina kartoittamalla tarpeesi. Mikä on taloutesi käyttöveden tarve? Kuinka paljon tilaa varaajalle on käytettävissä? Jos tila on rajoitettu, voimme tehdä erikoisratkaisuja, kuten mittatilauksilla tehtyjä kokoojakammioita tai matalaprofiilisia kanttikanavistoja.


Nilan VGU 250 Sol


Etsitkö energiatehokasta ja ekologista ratkaisua? Nilan VGU 250 Sol on mainio valinta. Tämä malli hyödyntää poistoilman lämpöä, mikä vähentää energiankulutusta ja pienentää sähkölaskua. Aurinkokierukka mahdollistaa aurinkoenergian käytön, mikä tekee siitä vieläkin ympäristöystävällisemmän.


Nibe F470


Niben F470 on toinen huippuluokan vaihtoehto. Tämä poistoilmalämpöpumppu yhdistää lämminvesivaraajan ja ilmanvaihtokoneen yhdeksi laitteeksi. Se on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin ja tarjoaa tehokasta ilmanvaihtoa sekä lämmitystä.


Ilmanvaihtokoneen vaihtaminen: Terveellisempää ja miellyttävämpää asumista


Hyvä ilmanvaihto on avainasemassa terveen sisäilman ylläpitämisessä. Vanhan ilmanvaihtokoneen vaihtaminen uuteen voi parantaa merkittävästi sisäilman laatua ja vähentää energiahukkaa. Nilanin EC9 on erinomainen valinta, joka tarjoaa tehokkaan ilmanvaihdon lisäksi viilennyksen ja lattialämmityksen. Tämä yhdistelmä tekee siitä täydellisen ratkaisun niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.


Niben F370 ja F470 tarjoavat myös erittäin kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. Ne yhdistävät poistoilmalämpöpumpun ja ilmanvaihtokoneen, mikä tekee niistä energiatehokkaita ja monipuolisia ratkaisuja. Näiden laitteiden avulla voit parantaa kotisi ilmanlaatua ja samalla pienentää energiakustannuksia.


IV Aeris Oy:n työntekijät keskustelemassa parkkipaikalla yrityksen brändättyjen huoltoautojen vieressä. Kuvassa näkyy kaksi henkilöä yrityksen työvaatteissa, valmiina palvelemaan asiakkaita ammattitaidolla.

Asiantuntijan vinkit asennukseen ja huoltoon


Asennuksen ja huollon tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Ammattilaisen tekemä asennus varmistaa, että laitteet toimivat optimaalisesti ja turvallisesti. IVAeris Oy tarjoaa asiantuntevaa asennus- ja huoltopalvelua, joka takaa laitteidesi pitkäikäisyyden ja toimivuuden. Huoltosopimuksemme avulla voit myös varmistaa, että laitteesi saavat tarvitsemansa huollon säännöllisesti.


Tehdään kodistasi energiatehokas ja mukava


Nyt on aika tarttua toimeen ja tehdä kodistasi energiatehokkaampi ja mukavampi paikka elää. Uusimalla lämminvesivaraajan ja ilmanvaihtokoneen voit saavuttaa merkittäviä säästöjä ja parantaa asumismukavuutta huomattavasti. Ota yhteyttä IVAeris Oy:öön ja anna meidän auttaa sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi sopivat ratkaisut.


Lisätietoja löydät verkkosivuiltamme IVAeris Oy:n ja Nilanin verkkosivuilta.


Nyt on aika päivittää kotisi nykyaikaan ja nauttia energiatehokkaasta ja terveellisestä asumisesta ympäri vuoden. Varaa asennusaika ja koe ero itse – et tule pettymään!WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page