top of page

Ilmanvaihdon ja Sisäilman Laadun Merkitys


Ilmanvaihdon ja sisäilman laadun parantaminen on keskeinen osa terveellistä elämäntapaa. IVAeris Oy tarjoaa asiantuntijapalveluja, jotka parantavat ilmanvaihtoa ja sisäilman laatua. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua ilmanvaihtoasioissa.


Ilma on elämämme perusedellytys, ja sen laatu on välttämätön yleiselle terveydellemme. Ulkoilman saasteiden haitalliset vaikutukset terveyteemme tiedetään hyvin, mutta sisäilman laadulle ei ole aina annettu riittävästi huomiota. Koska vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa, huoneiden tuulettaminen on tärkeämpää kuin koskaan.


Elämäntapamme vaikutus ilman laatuun

Tiesitkö, että vietämme yli 90% ajastamme sisätiloissa? Suurin osa vapaa-ajan aktiviteeteistamme (kuten kuntosalit ja baarit) sekä työelämämme (toimistot ja koti) sijoittuvat sisätiloihin, joten on tärkeää tuulettaa näitä tiloja ja saada niihin raikasta ilmaa.


Pandemia kiinnitti huomiota ilmanvaihdon merkitykseen Covid-19-viruksen leviämisen estämiseksi, mutta sisätiloissa vietettävä aikamme vaatii myös hyvin tuuletettuja huoneita. Pölyn ja saasteiden kertyminen voi aiheuttaa hengityssairauksia, ja huoneet ilman raikasta ilmaa voivat johtaa kondensaatioon ja homeeseen.


Ilmanvaihtojärjestelmän edut

Huonosti tuuletettu tila voi olla haitallinen terveydellemme. Ilmanvaihtojärjestelmä voi auttaa poistamaan saasteita, bakteereja ja epämiellyttäviä hajuja. Se voi myös hallita huoneen lämpötilaa, tehdä siitä mukavamman asua ja vähentää homeen kasvun mahdollisuutta.


Oikea ilmanvaihto voi auttaa vähentämään ilmavälitteisten virusten leviämistä tuomalla huoneeseen raikasta ilmaa ja poistamalla vanhaa, viruksia sisältävää ilmaa. Terveyden ja turvallisuuden toimeenpaneva elin tarjoaa ohjeita huoneen parhaasta tuulettamisesta.


Erityyppiset ilmanvaihtojärjestelmät

On olemassa kolme päätyyppiä ilmanvaihtojärjestelmiä, jotka parantavat sisäilman laatua.


Luonnollinen ilmanvaihto

Ikkunan tai oven avaaminen.


Mekaaninen ilmanvaihto

Ilmapuhaltimia voidaan asentaa suoraan ikkunoihin, seiniin tai ilmanvaihtokanaviin tuomaan ilmaa huoneeseen.


Hybridi (sekamuoto) ilmanvaihto

Käyttää sekä luonnollista että mekaanista ilmanvaihtoa hallitsemaan ilmavirran määrää kotona. Kun luonnollinen ilmavirtaus jää alle toivotun tason, mekaaninen yksikkö ottaa ilmanvaihdon hallintaansa.


Miten voimme auttaa

Uskomme, että myymme enemmän kuin vain tuulettimia ja koneita - myymme ratkaisuja. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme heidän tarpeensa ja optimoimaan tuotevalikoimamme heille. IVAeris Oy:llä on vankka kokemus asiakkaiden ilmanvaihtotarpeiden täyttämisestä.


Suunnittelemme ja valmistamme erittäin tehokkaita AC- ja EC-moottoreita, moottoroituja siipipyöriä ja tuulettimia asuin- ja kaupallisten HVAC-markkinoiden tarpeisiin. Laajasta, hiljaisista tuulettimista koostuvasta valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu ilmanvaihtotarpeisiisi. Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme.


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page