top of page

Terveellisen koulun rakentamisen perusperiaatteet

Terveellisen ja viihtyisän koulurakennuksen toteuttaminen on monitahoinen tehtävä, joka vaatii huolellista suunnittelua, tietoa ja osaamista. On tärkeää huomioida erilaiset tekijät kuten oikea lämpötila, riittävä ilmanvaihto, vetoisuuden minimointi, meluhaittojen vähentäminen, hajuhaittojen poistaminen sekä asianmukaiset siivousmenetelmät. Kosteusvaurioiden korjaaminen sekä rakennuksen kunnon ja sisäilman säännöllinen seuranta ovat myös olennaisia osia terveen kouluympäristön luomisessa.

Koulu on paikka, jossa lapset viettävät suuren osan päivästään, joten sen sisäilman laadulla on suuri merkitys heidän hyvinvointiinsa. Sisäilman ongelmat voivat aiheuttaa monenlaisia terveyshaittoja, joten on tärkeää, että koulun ilmanvaihtojärjestelmä toimii moitteettomasti.


IVAeris Oy on ilmanvaihdon asennus- ja huoltoyhtiö, jonka perusarvoja ovat asiakastyytyväisyys, yhteistyö, vastuullisuus ja edistys. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua koulujen ilmanvaihtojärjestelmien asennukseen, huoltoon ja kunnostamiseen liittyen. Meillä on vuosien kokemus ja laaja-alainen asiantuntemus, joten voimme taata, että koulunne ilmanvaihtojärjestelmä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.


Hyvin toimiva ilmanvaihtojärjestelmä ei ainoastaan paranna sisäilman laatua, vaan myös vähentää energiankulutusta ja säästää siten kustannuksia pitkällä aikavälillä. Ota meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa parhaat ratkaisut koulunne ilmanvaihtotarpeisiin.


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fiViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page