top of page

Miksi ilmanvaihto kannattaa tarkistaa ennen talvea?


Ilmanvaihdon tarkistaminen ennen talvea voi auttaa välttämään monia ongelmia. Tarkistus auttaa varmistamaan, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii kunnolla ja että se on tehokas. Ilmanvaihtojärjestelmän tehokkuus on erityisen tärkeää talvella, jolloin ilmanvaihto on usein pidempään päällä. Tehokas ilmanvaihto vähentää kosteutta ja estää sisäilman epäpuhtauksia.


Ilmanvaihdon tarkistamisessa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

  • Suodattimet: Ilmanvaihtojärjestelmän suodattimia tulee tarkistaa ja tarvittaessa vaihtaa säännöllisesti. Likaiset suodattimet heikentävät ilmanvaihdon tehokkuutta ja voivat pahentaa allergiaoireita.


  • Säädöt: Ilmanvaihtojärjestelmän säädöt tulee tarkistaa ja tarvittaessa säätää asianmukaisiksi. Ilmanvaihtojärjestelmän säädöt vaikuttavat sen tehokkuuteen ja ilmanvaihdon tasaisuuteen.


  • Puhdistus: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus tulisi suorittaa ammattilaisen toimesta säännöllisesti. Puhdistus vähentää sisäilman epäpuhtauksia ja parantaa ilmanvaihdon tehokkuutta.


Ilmanvaihdon tarkistaminen ennen talvea kannattaa tehdä ammattilaisen toimesta. Ammattilaisen avulla ilmanvaihtojärjestelmä voidaan tarkastaa kokonaisvaltaisesti ja tarvittaessa huoltaa. Ammattilaisen apu takaa sen, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii mahdollisimman tehokkaasti ja että sisäilma on terveellistä ja mukavaa hengittää talvellakin.

Joten jos haluat varmistaa, että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii kunnolla ja että talvella hengität puhdasta ilmaa, ota yhteyttä IVAeris Oy:hyn. Me autamme sinua ilmanvaihdon tarkistuksessa ja huollossa, jotta voit nauttia terveellisestä sisäilmasta ympäri vuoden. Olemme erikoistuneet ilmanvaihdon asennukseen ja huoltoon, ja meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin autamme sinua pitämään sisäilman laadun korkealla myös talvella!

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, miksi ilmanvaihdon tarkistaminen ennen talvea on tärkeää. IVAeris Oy haluaa varmistaa, että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii mahdollisimman tehokkaasti ja että sisäilma on terveellistä ja miellyttävää hengittää. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua ilmanvaihdon tarkistamisessa tai huoltamisessa. Tulemme mielellämme auttamaan sinua ja tarjoamaan laadukasta työnjälkeä, unohtamatta ihmisläheistä asiakaspalvelua. Ota yhteyttä IVAeris Oy:n ammattilaisiin ja huolehdi ilmanvaihdon kuntoon jo ennen talven saapumista!


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi

Comments


bottom of page