top of page

Terveyttä ja Hyvää Sisäilmaa Tukevat Valinnat Pientalossa

Pientalon rakentamisen ja ylläpidon tavoitteena on luoda terveellinen ja viihtyisä elinympäristö. Mutta miten nämä tavoitteet saavutetaan käytännössä? Tässä blogikirjoituksessa paneudumme siihen, miten erilaisilla rakenteellisilla ja sisustuksellisilla valinnoilla voidaan tukea terveellistä sisäilmaa.

Yksi keskeisimmistä tekijöistä on hyvän sisäilmaston tavoittelu rakentamisen jokaisessa vaiheessa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi laadukkaiden materiaalien käyttöä, riittävän ajan varaamista sisäilmaston säätöön sekä huolellista rakennusprojektin vastaanottoa ja dokumentointia.


Rakentamispaikan valinnalla on myös suuri merkitys. Optimaalisella rakennuspaikalla on useita tärkeitä ominaisuuksia, kuten hyvä ilmanvaihto ja valon saanti, sekä radonriskien huomioiminen.


Rakenteiden ja rakennusosien tulee olla laadukkaita ja kestäviä. Tämä sisältää esimerkiksi hyvän lämmöneristyksen, tiiviin rakenteen ja ikkunoiden aurinkosuojauksen. Terveessä pientalossa myös pintamateriaalien, kalusteiden ja sisustuksen valinnalla on merkitystä. Ne tulee valita siten, että ne tukevat hyvää sisäilmastoa eivätkä aiheuta turhaa pölyn tai homeen muodostusta.


Kaiken tämän lisäksi, tärkeässä roolissa on hallittu ja tarpeenmukainen ilmanvaihto. Tämä onkin yksi IVAeris Oy:n erityisosaamisen alueista. Olemme ilmanvaihdon asennus- ja huoltoyhtiö, jonka perusarvot ovat asiakastyytyväisyys, yhteistyö, vastuullisuus ja edistys. Tarjoamme ratkaisuja, jotka auttavat sinua luomaan terveellisen ja viihtyisän sisäilman omassa pientalossasi.

Rohkaisemme sinua kokeilemaan ja hyödyntämään näitä tietoja oman pientalosi suunnittelussa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Jos tarvitset lisätietoa tai tukea, ota yhteyttä meihin. Olemme täällä auttamassa sinua. Soita meille 010 206 3000, käy verkkosivuillamme www.aeris.fi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@aeris.fi. IVAeris Oy - Me tiedämme, me välitämme ja me toteutamme!


Rakentamalla terveen pientalon et vain sijoita tulevaisuuteesi ja terveyteesi, vaan myös lisäät arvoa kodillesi. Hyvä sisäilmasto on investointi, joka maksaa itsensä takaisin niin asumismukavuudessa kuin kiinteistön arvossakin.


Jokainen pientalo on yksilö, ja erilaiset ratkaisut sopivat erilaisiin kohteisiin. Me IVAeris Oy:ssä ymmärrämme tämän, ja olemme valmiita työskentelemään kanssasi löytääksemme sinun pientalollesi parhaiten sopivat ratkaisut. Laadukkaan ilmanvaihdon ansiosta voit nauttia raikkaasta ja terveellisestä sisäilmasta vuosien ajan.


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fiViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page